Seksi

seksi - rakastelu - panot - runkkaus - masterbointi Seksin harrastaminen kannattaa terveydenkin kannalta varsinkin aamulla pysy siis rohkeasti vällyjen välissä kumppanisi kanssa! Alempaa löydät artikkelit joissa suositellaan seksiä aamuisin. Kokeile vaikka niin on hyvää ja nautinollista seksiä juuri herättyäsi!

Seksi tutkimukset ja uutiset

Kuten tutkimukset kertovat alempana niin on aamuseksi nautinnollista sekä terveyden kannalta erinomaista!

» Suomalaiset ovat rohkeita sängyssä, kunhan vain saavat suunsa auki – näin kerrot haluistasi kumppanillesi

Suomalaiset ovat sängyssä kokeilunhaluista kansaa. Seksuaaliterapeutti neuvoo, miten omat halut kannattaa tuoda esille.
Kaalimato.comin tekemän kyselyn mukaan lähes joka kolmas suomalainen on kokeillut tuhmien puhumista sekä seksiä julkisella paikalla ja 13 prosenttia on kokeillut sitomista ja roolileikkejä. Kaukoseksiä taas on harrastanut 16 prosenttia suomalaisista. Kyselytutkimukseen vastasi 1005 iältään yli 18-vuotiasta suomalaista.

Erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskasen mukaan eri tutkimustulokset viittaavat siihen, että suomalaisten seksielämä on monipuolistunut.

» Oletko demiseksuaali? Uusi määritelmä voi sopia romantikoille

Seksuaalisuuden määritelmiä tulee esiin yhä enemmän, ja yksi uusimmista on vuonna 2006 määritelty demiseksuaalisuuden muoto, josta tosin on puhuttu enemmän vasta parin vuoden ajan. Määritelmä on suhteellisen tuore, mutta siihen voinee samaistua yllättävänkin moni henkilö.

Mutta mitä on demiseksuaalisuus? Se tarkoittaa tilannetta, jossa henkilö ei koe seksuaalista kiinnostusta toista kohtaan ennen kuin osapuolten välillä vallitsee rakkauteen ja luottamukseen perustuva yhteys. Tällainen yhteys voi tarkoittaa mitä tahansa henkistä yhteyttä ystävyydestä rakastumiseen.

» Pahimmat virheet, mitä sooloseksissä voi peniksellään tehdä – 6 tarinaa siitä, kun kaikki meni pieleen

Itsetyydytys on rakkauselämän nouseva trendi Suomessa. Tuoreen FINSEX-tutkimuksen mukaan sekä sinkut että seurustelevat masturboivat entistä useammin – soolona, tietysti.

» Miehet, tässä vinkit aamuseksiin

Monelle miehelle aamu on mieluisin aika harrastaa seksiä. Sen lisäksi, että monet heräävät aamuerektion kanssa, myös miesten testosteronitasot ovat aamuisin korkealla, kertoo Men’s Health. Naiset sen sijaan eivät välttämättä lämpene seksille heti herättyään.

» Seksi: Kuinka hyvää, montako kumppania? Vertaa itseäsi muuhun Suomeen

Mikä on yleistä suomalaisessa seksissä? Tiedätkö, miten tyytyväisiä muut ovat seksielämäänsä? Voit verrata omia vastauksiasi muuhun Suomeen Ylen ”seksikoneella”. (Lähde: Yle)

» Nyt se on todistettu! Aamuseksi on erityisen terveellistä

Osa ihmisistä sanoo, että seksi on heille toissijainen asia elämässä. Onneksi on kuitenkin myös heitä, jotka osaavat nauttia ilmaisesta huvista rakkaansa kanssa molempien kiintymystä ja hyvinvointia edistäen. Seksin ei pidä olla suhteeseen kuuluva paha, vaan molempien osapuolten välinen nautinnonlähde.

Pariskuntien vietit saattavat erota toisistaan siten, että toinen haluaisi upottaa rakkaudensauvansa rakastamaansa henkilöön heti silmät avattuaan ja toinen taas kruunata päivän hekumallisella hyväilytuokiolla illan pimetessä. Kinsey-instituutin tekemän tutkimuksen mukaan 92 prosenttia ihmisistä on harrastanut seksiä viimeistään 24-vuotiaana. He ovat myös pääosin tykänneet kokemuksesta.
Lue lisää artikkelista: Nyt se on todistettu! Aamuseksi on erityisen terveellistä »
(Lähde: Stara.fi)

» Aamuseksi on parasta seksiä – tässä syyt

Ihmisten vireystilat vaihtelevat yksilöllisesti, mikä johtuu muun muassa tutuksi tulleesta vuorokausirytmistä. Osa tuntee olevansa parhaimmillaan esimerkiksi aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Lue Lisää artikkelista: Aamuseksi on parasta seksiä – tässä syyt »
(Lähde: Stara.fi)

» Näin harrastat upeaa aamuseksiä!

Tutkimusten mukaan aamuisin seksiä harrastavat ihmiset ovat terveempiä ja onnellisempia verrattuna heihin, joiden petipuuhat jäävät iltamyöhäiselle. Turhan useat jättävät seksielämän työelämän jalkoihin, jolloin aamun sulosointuja eivät olekaan rakkaan kuiskaukset vaan herätyskellon räminä. Aamuseksi olisi kuitenkin kaikin puolin terveellistä: tutkimukset osoittavat, että aamulla harrastettu seksi saa ihmiset tuntemaan itsensä onnellisemmiksi myöhemmin päivällä. Aamuseksi parantaa vastustuskykyä, vapauttaa kemikaaleja jotka saavat hiukset ja ihon kukoistamaan, sekä lisää onnellisuushormonin, oksitosiinin määrää..
Lue lisää artikkelista: Näin harrastat upeaa aamuseksiä! »
(Lähde: Terve.fi: parisuhde-ja-seksi)

» Aamuseksi kannattaa – tässä syyt

Etkö ole aamuihminen? Aamuseksi on mahdollisuutesi tulla sellaiseksi. Jos sängystä nouseminen tuntuu mahdottomalta, kannattaa lähestyä asiaa uudelta kantilta. Miksi ylipäänsä kiirehtiä, kun aamun voi viettää nautinnollisemminkin? Lue Lisää artikkelista: Aamuseksi kannattaa – tässä syyt » (Lähde: Menaiset.fi – Seksi ja suhteet)

» Neljä hyvää syytä harrastaa aamuseksiä

Aamuseksi kannattaa – lue miksi. Lue lisää. (Lähde: Iltalehti)