Tietosuojaseloste

Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukainen tietosuojaseloste

Laadittu 23.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Powerhostingsolutions
www.powerhostingsolutions.net
Y-tunnus: 2526369-1

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Asiakasrekisterivastaava / Powerhostingsolutions
www.powerhostingsolutions.net
Sähköposti: info@powerhostingsolutions.com.

3. Rekisterin nimi

Aamuseksi.fi asiakasrekisteri.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus.

Henkilötietoja käytetään markkinointiin sekä kehittämiseen ja analysointiin. Markkinointirekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Käyttäjän käyttäessä Aamuseksi chattia hänestä tallennetaan seuraavat tiedot chat-historiaan:

  • IP-osoite
  • Viestit
  • Kellon aika
  • Satunnaisarvottu käyttäjätunniste
  • Käyttäjätunniste
  • Eväste
  • Rekisteröity nimimerkki

Käyttäjä voi syöttää sivustolle myös seuraavat tiedot itse halutessaan:

  • Kuvaus
  • Valokuvat
  • Viestit
  • Sähköpostiosoite

Aamuseksi.fi säilyttää chat-historiaa noin 3 kuukautta, nimimerkkisi voi säilyä ikuisesti tai kunnes asiakas poistaa käyttäjätilin käytöstä tai siihen asti jos valvojat ovat joutuneet poistamaan käyttäjätunnuksesi sääntö-rikkomuksen vuoksi.

Aamuseksi.fi rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta itseltään lähettämällä tietoja yhteydenottolomakkeella tai asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen webmaster@aamuseksi.fi.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Aamuseksi.fi ei luovuta yhteistietoja yhteistyökumppaneille tai muille tahoille.

Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, kuten esimerkiksi väärinkäytösten selvittämisessä ja ehkäisyssä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Aamuseksi.fi:n asiakasrekisteri tietoja voidaan siirtää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Asiakasrekisterin tapahtuvasta siirron tietoturvasta on huolehdittu lain mukaisesti.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin tiedot ovat tallessa asiakasrekisterissä joka on Powerhostingsolutionsin suojatulla palvelimella joka sijaitsee Midlands – Nottinghamissa sijaitsevassa konesalissa ja sivut on suojattu luotettavalla Let’s Encryptin SSL-sertifikaatilla.

10. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakasrekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus on oikeus tarkastaa tietonsa Aamuseksi.fi:n asiakaspalvelusta sähköpostiosoitteesta webmaster@aamuseksi.fi

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Aamuseksi.fi:n rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen webmaster@aamuseksi.fi.

Henkilöllä on oikeus kieltää sähköinen suoramarkkinointi jokaisen uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta tai ilmoittamalla siitä sähköpostitse Aamuseksi.fn:n asiakaspalveluun osoitteeseen webmaster@aamuseksi.fi.

aamuseksi